Els comentaris de Star Act a ENTRADIUM

1/11

Escola de Teatre

Companyia de Teatre Líric

Temporada 2019-2020

Temporada 2019/2020

la lírica amb mascareta

Estimats amics i amigues:
Esperem que aquesta situació es normalitzi en poc temps i puguem tornar a sentir l'escalfor del públic des de d'alt de l'escenari fent er el que més ens agrada. Igualment, tanmateix no poguem retrovar-nos anirem pujantt alguns vídeos de projectes realitzats per nosaltres  amb molt "carinyo" que ens fa gràcia per recordar d'on venim i  per recordar els nostres inicis i  alguns dels projectes que ens ha fet sentir com el que som:   Una gran familia. 
Després dels videos penjats durant aquest confinament i que podeu trobar a l´apartat videoteca, aquesta setmana  us animem a veure aquesta co-producció de 2006 que es va posar a escena juntament amb els amics del CERCLE DE GRÀCIA (1 i 2 d'abril) els amics de CLOTEATRE (21 i 22 de maig), i LA LIRICA DE SANT ANDREU (3 i 4 de juny).  Era la primera vegada que ens uniem i d'allà van sorgir uns llaços d'amistat que encara duren. 
Amb el suport de:
taxi manto LOGO 3.jpg

La Lírica de Sant Andreu és una entitat transversal on hi tenen cabuda totes les idees polítiques i democràtiques i no fa discriminació per aquest motiu. No obstant això, la vulneració de drets i llibertats és una qüestió que afecta a tota una societat,  i com a tal, no podem fer cas omís, ni girar l'esquena als fets que estan passant ara mateix. És per això que la Lírica de Sant Andreu vol expressar el seu profund desacord amb la sentència dictada  pel TS.

Entitat associada la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

LOGO FEDE 3 blanco .png

HORARIS DE CONTACTE

Dilluns-Divendres     19:00 - 22:00 h.

​Dissabte-Diumenge  17:00 -19:00 h.

© 2018 per  Jimbielard. La Lírica de Sant Andreu. Tots els drets reservats

ADREÇA

Carrer de Sant Adrià, 20

08030 Barcelona

laliricadesantandreu@gmail.com

Tel: +34 639 01 00 87
 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now