Buscar

Dia de la casa al Casal CatòlicA banda de les produccions pròpies, La Lírica de Sant Andreu col.labora en activitats externes realitzades per amics i companys. Avui diumenge 27 hem tingut "doblete"! Pel matí, participació a la mostra d'activitats del Dia del Casal que cada any organitza el Casal Catòlic de Sant Andreu per fer una bona cloenda del curs. Un dels objectius de la diada és donar a conèixer el Casal al poble. És una jornada de portes obertes per a tothom. I nosaltres hem posat sobre la taula un petit tastet del que estem el.laborant a la cuina.😉 A la tarda, el cor de La Lírica de Sant Andreu, ha acompanyat a la Companyia de Sarsuela Ciutat Comtal, al Foment Mataroní, per pujar a escena La Generala, amb les meravelloses sopranos Mireia Dolç i Tatyana Bogdanchicova i el tenor Jorge Morata. (Funció: 18:00h).

#COLLABORACIONS #CASAL

HORARIS DE CONTACTE

Dilluns-Divendres     19:00 - 22:00 h.

​Dissabte-Diumenge  17:00 -19:00 h.

© 2018 per  Jimbielard. La Lírica de Sant Andreu. Tots els drets reservats

ADREÇA

Carrer de Sant Adrià, 20

08030 Barcelona

laliricadesantandreu@gmail.com

Tel: +34 639 01 00 87
 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now