top of page
Buscar

Crònica d’una nit clara i tranquil.laSón les 9 del vespre, "Fa una nit clara i tranquil·la, hi ha una lluna que fa llum. Els convidats van arribant i van omplint tota l'estança de color i de perfums. Oh! Benvinguts, passeu, passeu. De les tristors en farem fum, que casa meva és casa vostra, si és que hi ha casa d'algú" Així ens reben la Mònica Esteve i el seu equip, la Nacha Romero i el David Bravo, els encarregats d'organitzar una vetllada que no oblidarem en molt de temps.


Taules rodones, catifa vermella i photocall, per rebre a les petites grans estrelles de la nit. Tots ells, amb un talent indiscutible: actors, actrius, cantants, constructors, modistes, regidores, presentadors, directores, ballarins, maquilladors, perruquers, productors executius, dissenyadors, organitzadors, administradors... Aquestes persones potser no transiten les vies principals, però trepitgen fort les carreteres secundàries i ho fan amb molta dignitat.

Moment de seure i agafar aire, perquè la nit ve farcida d'emocions, sorpreses i moments únics. En Marc Calvo, el nostre recent president, enceta la nit amb un munt d'agraïments. I aquí esdevé un dels moments commovedors del vespre, quan fa entrega d'una placa al nostre estimat Santi Celaya, on se li reconeix tota la feina ben feta al llarg de tots aquests anys i se'l nomena Soci Honorífic de La Lírica de Sant Andreu.


El sopar!

L'ineludible "va i ve" del deliciós bufet lliure, ens convida a acabar de saludar a la resta de companys. Riures, brindis, bromes, passejades de taula en taula, diversió i una llei bàsica de la física quàntica que tothom coneix; a mesura que baixa el vi, les converses pugen de to. Infal·lible!

Comença el Show. I ho fa de la mà de la Sonia Cibrian i el Jaumet Gómez, dos cracks que s'han ofert a conduir la vetllada que ve farcida de tot un seguit de magnífiques actuacions: La, La Land, Spamalot, sarsuela, Big Spender, Revolting Childrens, reconeixements, premis... Tot increïblement executat. L'auditori dempeus. Rabiem a aplaudiments!


Amb tot, vull destacar tres instants que no oblidarem de ben segur; la colpidora escena que van realitzar la Isabel Arbonès i el Marc Calvo del segon quadre del Duo de l'Africana, l'entendridor moment del Martí amb el papa Toni i el seu Asteroide i la impressionant posada en escena dels Calvo Five Brothers amb María de la "O" (brutal).The show must go on! La música comença a sonar, no ens costa gens ni mica aixecar-nos de les taules i començar a ballar com mai. Nens, petits i grans, en comunió, aquell instant meravellós en què tots tenim la mateixa edat, aquella edat indefinida on tot flueix i es comparteixen somnis, il·lusions i una gran estima.

Una nit inoblidable, sens dubte! I és que a la Lírica de Sant Andreu, "també pots venir si vols. T'esperem, hi ha lloc per tots. El temps no compte, ni l'espai… Perquè qualsevol nit pot sortir el sol."


PD: Showmustgouem fins a les dues de la matinada, alguns... Potser d'altres seguim, però això ja us ho explicarem en una altra crònica...o no. je, je. ;)

Agraïments: Mònica Esteve, Nacha Romero, David Bravo, Helena Gómez, Gregori Ferrer, Roger Mantolan, Sonia Cibrian, Jaumet Gómez, Marc Calvo, Roser Mas i Toni Calvo.

Fins la temporada que ve!

Galeria de fotos: aquí

11 visualizaciones0 comentarios
bottom of page