top of page
Buscar

Stage: Superestrena a la vista (Jesucrist ja és Superstar).


STAGE és un concepte que als membres de la Lírica ens agrada molt perque l´associem a la recta final de la preparació dels musicals abans de posar-los en escena.

I és que un cap de setmana a una casa de colònies amb tota la gent que hi participa ens serveix per unificar tot el treball que durant els darrers mesos s´ha anat fent de manera independent.

Cotxes carregats amb material tècnic (bastant, per cert), motxilles, sacs de dormir, provisions, .... però el més important, tots duem a sobre la il.lusió que cadascú de nosaltres aporta en aquest projecte. Durant un parell de dies el silenci de Can Mas (Torrelles de LLobregat) ha estat substituït pels acords de “Jesucrist Superstar”: pianista, solistes, cor, coreografies,.... No ens oblidem tampoc de la canalla, que no participa en aquest espectacle però tampoc es volen perdre l´stage… i són el nostre futur!

Com cada any s´estableixen uns horaris de treball que, com es diria en llenguatge escolar, s´han assolit molt satisfactòriament, i com no, també hi ha hagut temps per esbarjo.

Diumenge a la tarda, després de dinar (amb una mica de mandreta tot s´ha de dir) fem un passi complert de l´obra i es passen notes. A punt de que es pongui el sol a Torrelles, recollim els estris, carreguem cotxes,.... Torna el silenci a Can Mas.

Propera parada …..SANT ANDREU DE PALOMAR, EL NOSTRE POBLE!

6 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page