top of page
Buscar

A la Lírica aturem màquines (o no)


Després de gairebé un esgotador any treballant per poder representar el musical Jesucrist Superstar al Casal Catòlic de Sant Andreu i posteriorment a l´envelat de Festa Major, semblava que la Lírica podria aturar màquines durant algunes setmanes per poder recarregar piles. Però res més lluny de la realitat: ens enorgulleix aquesta vegada donar el protagonisme que es mereixen els adolescents (que tenen corda per estona) i els més petits (La Kantera Kids) que ja ens van deixar bocabadats amb la representació de “Lluitant pel canvi” a finals de la darrera temporada. La novetat és que enguany participaran per primera vegada a la cavalcada de Reis del nostre poble.

Cançons i coreografies inèdites creades expressament per la cavalcada ompliran de música, llum, colors i danses tots els carrers de Sant Andreu. Una trentena de joves artistes cantant i ballant….. penseu que això són molts peus i moltes mans que s´han de cordinar! Ja tenim ganes de veure el resultat! El temps se´ns tira a sobre però ja han començat els assajos perque aquests artistassos puguin estudiar les cançons, aprendre´s les coreografies i deixar-nos bocabadats una vegada més.

Tac-tic-tac-tic-tac,....comencen els nervis del compte enrera fins que arribi la nit màgica,..... el carter és a punt de recollir les vostres cartes,.... i els més petits…... ja poden dir adéu al xumet.

En resum, a la Lírica no ens aturem mai. Després de Reis més cosetes.

Bones Festes!


13 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page