top of page
Buscar

Nit màgica la nit de reis ( Recull d'imatges i videos)Els Joves i Kids de la Lírica canten i ballen

Les cares dels nostres Joves i Kids mentre assajaven dimecres i divendres les cançons que els nostres companys Toni, Roger i Marc han creat per la cavalcada del nostre poble ja predeien que seria la de Reis, una nit màgica i diferent que la resta de nits de reis.

Hi havia un afegit, quelcom especial que els portaria a sentir-se més màgics que mai, més col·laboradors i partícips que mai. Des de els que han dissenyat el vestuari, fins als que han arrossegat les maqueas, han estat al peu del canó i han contribuït a què els Joves i Kids de la Lírica de Sant Andreu i amb el Tito com a mestre de cerimònies i animador hagin pogut passejar les cançons per Sant Andreu en una nit que no oblidaran mai.


Parell de guapos petits carters

Diuen que últimament la cavalcada de Sant Andreu és una cavalcada low cost, segurament per què no hi ha pressupost per fer una desfilada de més categoria.

Avui no és dia per explicar alguns problemes aliens que vàrem tenir abans de començar i que quasi ens deixa fora de la desfilada, però hem de recordar que és una cavalcada d'un poble, que els recursos són els que són, que perquè una cosa així funcioni, al nivell que sigui, s'ha d'invertir moltes hores i molts esforços i que al cap i a la fi s'ha de viure amb ulls de nen, amb ulls de qui té la il·lusió que aquesta nit els Reis d'Orient repartiran els somnis desitjats i que el més important és poder veure'ls entre els nostres carrers farcits de fantasia.

Probablement no tindrà el mateix rebombori ni parafernàlia que tenen les grans cavalcades amb grans pressupostos que tenen les grans ciutats, però particularment, si ens fixem en les cares dels nostres Kids i Joves, en aquestes cares de màgia i fantasia, sempre amb un somriure tot i els cansament d'estar cantant i ballant durant dues hores i amb la marxa de la desfilada. Si ens fixem amb tot això, podem estar satisfets que la mal anomedada cavalcada "Low Cost" hagi estat per nosaltres la cavalcada de la il·lusió i de la màgia. Tan sols per això, ja ha pagat la pena.

Felicitats a tots guapes i guapos!

Fotografies d'amics i familiars:

Videos d'amics i familiars

10 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page