top of page
Buscar

8 de març


Avui és un dia molt especial. El 8 de març. I en motiu del dia de la dona els Kids i adolescents de la Lírica de Sant Andreu, han creat per nosaltres originals missatges d'igualtat en forma de dibuix.

També us deixem un petit recull de reflexions d'algunes de les dones que han dirigit a la casa de la Lírica de Sant Andreu.

Isabel Arbonès "Històricament els homes han dirigit i no parlo només de teatre. Ara és un bon moment per recordar que hem de treballar tots plegats perquè l'interès no sigui del sexe de qui dirigeix, sinó de la seva feina."

Myrna Cambra "Cada cop som més dones les que estem assumint rols que majoritàriament havien sigut masculins, no només en tasques de direcció, sinó en àrees més tècniques com ara la il·luminació, el so, l'escenografia, etc."

Teresa Arbonès "Encara que tinc una família molt gran i he estat molt ocupada amb les feines de la casa i els fills no m'he perdut cap assaig ni cap obra per les feines de la llar, moltes nits el qui es quedava els nens era el meu marit."

Montse Miralles "Assolir feines de direcció, a part dels horaris extrems d'assajos comporten una feina prèvia a casa. Totes aquestes hores no es poden comptabilitzar, senzillament les has d'anar esgarrapant d'allà on puguis. Considero que compaginar direcció de teatre, feina i fills ha de ser una missió gairebé impossible. Ara bé, estic convençuda que si algú pot assumir aquest rol al complet i amb tota la intensitat necessària, és la dona."

Gràcies a totes!


4 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page