top of page
Buscar

La Lírica us desitja Bon Estiu des del Banc de Sang de Sant Pau


Per La Lírica de Sant Andreu aquesta temporada 2018-2019 ha estat una temporada molt "mogudeta"; la magnitud dels projectes previstos i la posada en marxa de les idees que finalment han vist la llum, ens han exigit treballar de valent i augmentar la nostra autoexigència que habitualment ja és molt alta.


Hem engegat temporada amb el musical del mes de novembre, Jesucrist Superstar amb un gran èxit de públic. Hi ha una cosa però, que feia temps que ens rondava pel cap, i era poder participar en els actes de la Festa Major i la Cavalcada de Reis; com a entitat molt arrelada al nostre Poble el fet de poder-hi participar ens ha fet molt i molt feliços. A la Cavalcada de Reis han entrat "en escena" els nostres Joves i Kids, la nostra Kantera, el futur de la companyia; només podem dir que tenen un talent i unes ganes d’aprendre que... És d’admirar, per què en poquets assajos i contra-rellotge han assajat les cançons i les coreografies creades expressament per la Cavalcada.


Després de Reis ja ha estat un no parar, col·laboracions com la participació a l´espectacle "En fem 100" del Casal Catòlic (mereixedor de la Creu de Sant Jordi que finalment li ha estat concedida) i posteriorment a l´espectacle d’homenatge a Ignasi Iglésias.

Sempre ens agrada recordar que els nostres orígens són "sarsuelerus" i per res del món els voldríem deixar de banda; per aquest motiu cada temporada com a mínim en preparem un títol: aquesta temporada ha estat el torn de "La Dogaresa", primer a Mataró i posteriorment, al Casal Catòlic.


La paraula solidaritat també ens ha acompanyat aquesta temporada: la primera edició de "La Lírica pel Poble" a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple ha estat un gran èxit de públic i de recaptació, gairebé 2500 euros que han anat a parar a la Fundació.

Acabem aquesta temporada amb la "joia de la corona": el nostre Geronimo Stilton, la primera producció oberta al gran públic dels nostres Joves i Kids, sempre ens hem referit al musical del mes de maig com "el musical petit" però la veritat és que el musical petit en aquest cas s’ha convertit en un gran musical. Per aquest motiu, els propers 14 i 15 de setembre la Companyia de la Fantasia ens tornarà a visitar.


Tornant a la paraula solidaritat, el passat 15 de juny els Joves de la Lírica de Sant Andreu han ofert, a les portes del Banc de Sang de Sant Pau, un concert de les cançons del musical amb l´objectiu d´atraure gent per omplir les reserves del Banc de Sang. Posteriorment han pujat a la planta de pediatria on els més petitons que no poden sortir al carrer han gaudit una estoneta de la música i colors de la Companyia de la Fantasia.5 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page