La Lírica de Sant Andreu som una associació cultural sense ànim de lucre que funcionem com a companyia amateur de teatre.  Som una companyia jove, fundada l’any 2005, tot i que podem dir que som la continuació de la que existia des de l’any 1949. La Lírica de Sant Andreu  som el fruit de l’interès d’un grup de persones que voliem continuar l'activitat escènica que haviem desenvolupat des de l’any 1949 com a secció teatral d’una entitat del poble de Sant Andreu, però que per diversos motius ens vam veure obligats  desvincular-nos-en i a constituir-nos com a entitat pròpia amb el nom de La Lírica de Sant Andreu i així mantenir l’activitat cultural i el seguici popular de tants i tants anys.

1/10

Se'ns ha considerat tradicionalment com a companyia de sarsuela tot i que hem realitzat moltes obres de teatre i hem arribat a representar temporades de més de 10 títols. Actualment combinem la sarsuela amb el teatre musical i el teatre de text i intentem prioritzar la qualitat abans que la quantitat. D’ençà que hem començat a treballar com a entitat pròpia, em reduit els costos de la nostra activitat i els nostres recursos són limitats ja que subsistim només gràcies a les recaptacions dels nostres espectacles, a les quotes que paguem els socis i les quotes que paguen els “Amics de la Lírica” en forma de mecenatge.

Com no podria ser d'una altra manera, els nostre objectiu principal és que els qui en formem part, gaudim realitzant una activitat escènica oferint-la amb la màxima qualitat possible i duent-la a terme amb la màxima il·lusió, entusiasme i dedicació.

 

Aquest és un grup integrador i  tothom qui ho vulgui en pot formar part ja que hi ha tasques de tot tipus i no es fa cap discriminació per raó d'edat, sexe, religió o tendència política. Entre nosaltres participen des de nens molt petits  fins a avis de gairebé 80 anys i volem que així sigui. Ens interessa molt la interrelació generacional que es produeix quan es comparteix una mateixa activitat i el que passa a l’escenari és un reflex del que passa a la platea d’un teatre i a la vida quotidiana en general. La nostra vocació és la de fomentar la participació ciutadana en l’activitat lúdicocultural del poble de Sant Andreu de Palomar, afavorint el coneixement de la literatura, la música i la cultura en general i promovent la cooperació generacional, fet que a la vegada ajuda al coneixement, la tolerància i la solidaritat entre veïns.

Que soni la música i que pugi el teló!

HORARIS DE CONTACTE

Dilluns-Divendres     19:00 - 22:00 h.

​Dissabte-Diumenge  17:00 -19:00 h.

© 2018 per  Jimbielard. La Lírica de Sant Andreu. Tots els drets reservats

ADREÇA

Carrer de Sant Adrià, 20

08030 Barcelona

laliricadesantandreu@gmail.com

Tel: +34 639 01 00 87
 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now