Els comentaris de Star Act a ENTRADIUM

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/13

Escola de Teatre

Companyia de Teatre Líric

Temporada 2021-2022

Temporada 2021/2022

CASAL CATÒLIC DE SANT ANDREU

transparente.png

ROSA-LUXEMBURG

2022

MAIG 13  21h

sant andreu teatre (sat)

RESERVA
D'ENTRADES

DON GIL DE ALCALÁ

2022

MAIG 29  18h

MONUMENTAL DE MATARÓ

CARTELL CLASSE MITJANA HORITZONTAL.jpg

Classe Mitjana explica una història singular emmarcada en la crisi financera de finals de la primera dècada dels 2000, un context on les expectatives de futur de la joventut es veien convertides en l’angoixa, on la pressió per aparentar un status era asfixiant i els valors d’una generació estaven en crisi. Un context en què, després de dos anys d’atur i molt de silenci, el millor amic d’escola apareix penjat a casa seva. 

Les contradiccions de créixer en el món actual impacten de ple la salut mental dels joves. La precarietat, la dificultat per construir-se un futur i la crisi habitacional, entre d’altres, segueixen assetjant unes generacions joves a qui es jutja, alhora que se’ls reparteixen algunes de les pitjors cartes de la baralla.


Quan fa deu anys justos de la sortida del disc, surten a la venda les entrades per a aquest concert tan especial.

DON GIL DE ALCALÁ

2022

JUNY 5  17,30h

CASAL CATÒLIC DE SANT ANDREU

DON GIL2 V1.jpg
Amb el suport de:
logo harmonia
logo ajuntament barcelona

La Lírica de Sant Andreu és una entitat transversal on hi tenen cabuda totes les idees polítiques i democràtiques i no fa discriminació per aquest motiu. No obstant això, la vulneració de drets i llibertats és una qüestió que afecta a tota una societat,  i com a tal, no podem fer cas omís, ni girar l'esquena als fets que estan passant ara mateix. És per això que la Lírica de Sant Andreu vol expressar el seu profund desacord amb la sentència dictada  pel TS.

Entitat associada la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

LOGO FEDE 3 blanco .png