top of page
Buscar

1700 € pel Rebost Solidari de Sant Andreu

Ahir, 28 de març, vam fer entrega del xec amb la recaptació total (1770 €) de la gala La Lírica Pel Poble a benefici del Rebost Solidari de Sant Andreu. Per a nosaltres és un orgull poder viure i sentir, una vegada més, la solidaritat del poble de Sant Andreu, i una plaent satisfacció poder contribuir, amb el nostre granet de sorra, per a que grans persones, com les del Rebost Solidari, puguin continuar treballant de manera tan necessària, aconseguint que cada dia brilli el sol per a algunes famílies.


És la segona Edició de LA LIRICA PEL POBLE, una gala que volem fer extensiva cada any i dedicar-la a una entitat diferent que estigui arrelada al nostre poble.
Recordem que l´any passat, en la seva primera edició, dedicada a l´esclerosi múltimple, es van recaptar més de 2400 euros .

Fa molts anys que des de el REBOST DE SANT ANDREU treballem per donar aliments als més necessitats del barri i no us podeu imaginar per tot el que hem hagut de passar. El primer voluntari va començar a la parròquia de Sant Pacià on donàven aliments a unes 120 famílies. La cosa se'ns envà anar de mare, cada cop ens portaven més donacions i cada cop venien més famílies a recollir aliments. La veritat és que teniem caixes de macarrons per tot arreu, ja us podeu imaginar el panorama, tota la capella enmacarronada. De totes maneres, això són batalletes de fa molts anys. De fet, era aquella època on la gent encara pensava que les coses no canviarien mai. Al cap i a la fi moltes tradicions ens han acompanyat sempre.


Actualment gestionem 30.000 Kilos de menjar al més i donem aliments a unes 900 famílies del barri de Sant Andreu.El Rebost solidari Sant Andreu proveeix d’aliments i productes d’higiene a famílies i persones dels barris de Sant Andreu de Palomar, La Sagrera i El Bon Pastor de Barcelona per evitar la seva exclusió social i poder cobrir les necessitats bàsiques alimentàries.

Cada família rep una cita prèvia un cop al mes i un determinat nombre de punts, segons el nombre de membres de la família, amb els quals poden adquirir els productes que necessiten. Els voluntaris contribueixen a l’organització dels diferents productes i l’acompanyament de les persones per treure el màxim profit dels punts de què disposen.


VOLUNTARI DEL PROJECTE

"Jo crec que la solidaritat és un signe d'amor que va més enllà dels sentiments i dels pensaments de tota la gent del món. La solidaritat tracta d'ajudar els altres de forma amorosa i sentimental. Si a tot el món hagués solidaritat la vida seria molt millor, seríem més feliços."


6 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page