top of page
Buscar

EL PREU DELS DECORATS


Comprar, llogar, muntar o construir un decorat per un dels nostres projectes, sempre ha estat una gran despesa per una companyia com la nostra que treballa per amor a l'art i sense cap ànim de lucre.


Normalment, i quan es tracta de fer sarsuela, el més habitual és el lloguer, tot i que moltes vegades podem comptar amb gent que ens els deixa a un molt bon preu donades les circumstàncies actuals. Cal dir, però que aquesta satisfacció és deguda a l'amistat entre artistes, personal de "professió", o senzillament, per ajudar i compartir aquest món que ens fascina d'una manera més altruista. És el cas de Rafató Teatre, una porta que mai està tancada i que sempre estan disposats a donar-nos un cop de mà. Des d'aquí, els volem donar les gràcies. Per altra banda i pel que fa a projectes més nostres, més amb l'estil que hi deixa la nostra empremta i on més podem jugar amb idees i solucions com en el Teatre i el Musical, tenim la sort de comptar entre els nostres components amb en Joan Calvo Pérez. Un home que sempre està remenant entre una cosa i una altra i disposat a agafar un tros de fusta i transformar-lo en un arbre, un fanal o unes escales de cabaret. Aquesta feina, que ell fa amb devoció, també té un preu. Tot i que el material emprat per construir un decorat també val diners, mai arribarà a tenir el valor que per nosaltres té la feina i l' esforç d'en Joan i que segur, encara que passant desapercebut, també té pels nostres amics que ens vénen a veure a cada funció.

En els últims decorats en els que està treballant (Mamma Mia!), en Joan ha tingut un petit accident en saltar la fulla de la caladora que podia haver estat molt greu. Per sort, ha quedat unes quantes ferides i un gran ensurt i podrem comptar amb ell i els seus estimables decorats. Només ens cal agrair tota aquesta gran feina que fas amb tanta il·lulsió i que et recuperis ben aviat. Moltes gràcies Joan!


3 visualizaciones0 comentarios
bottom of page