top of page
Buscar

Mostra d'entitats al Casal de BarriAquest passat dissabte 27 de setembre vam tenir el privilegi de formar part de la primera Mostra d'Entitats del Casal de barri de Sant Andreu. L’acte va tenir lloc, al matí, a la planta baixa del Casal, a l’anomenada sala relacional i es va incloure dins de la variada programació de la jornada de presentació oficial de les noves instal·lacions.Tot i que només hi estàvem programats un parell d'horetes, va ser una molt bona experiència per a nosaltres. Establir llaços amb la resta d'entitats i presentar-nos als veïns que s'hi varen acostar, va ser molt gratificant.

Vam guarnir la nostra taula amb la programació de la temporada, pòsters d'espectacles ja realitzats amb gran èxit i del proper espectacle “Full Monty” que es representarà el 21,22 i 23 de novembre d'enguany.

També disposàvem d'un monitor on els visitants podien visualitzar un petit tast de les produccions més sonades de l'entitat (gràcies Xavi Calvo).


Molta il·lusió per rebre la visita del nostre estimat amic Santi Celaya i del no menys estimat, Jose Luís Fuentes, president de la nostra entitat. (Jose Luís, permet-me, encara avui, conferir-te aquesta distinció)

En general va haver-hi molt d’interès per la nostra activitat. I sorprenentment, moltes ganes de participar-hi: “Jo sé cantar i ballar” em comentaven més d'un@ andreuenc@. “Animeu-vos-hi doncs!” Els hi dèiem nosaltres.

L'Anna Mª Peich, la Mª Teresa Arbonés i l'Isabel Arbonés van informar a tothom del que tenim coent als fogons de la nostra cuina.

En Joan Calvo va poder conversar amb algunes personalitats (Jaume Collboni i Enric Vilella a la foto) i va tenir l’oportunitat d’explicar-los-hi en quina part del procés de producció ens situem actualment.


Com he dit abans, molt contents i molt agraïts, tant pels responsables de la gestió del casal, la Federació d'entitats l'Harmonia, com a tots els que hi heu participat!

Fins ben aviat!

Maydo.

3 visualizaciones0 comentarios
bottom of page