top of page
Buscar

GALA de Cap de SetmanaCap de setmana intensiu per a La Lírica de Sant Andreu. Aquest dissabte 6 d'octubre ha començat el curs pels nostres Kids de la mà de la Maydo i la Laura. De moment ja estan inscrits 23 nens i nenes que amb ganes d'aprendre han participat en la primera trobada dividida en dues classes. No trigarem a veure'ls de nou a sobre l'escenari. Aquí hi ha kantera!Simultàniament i com que ens agrada participar en els esdeveniments que ofereix el nostre poble, vàrem participar en el Mercat al Carrer muntant una paradeta a la Plaça Orfila. Ens van venir a veure molts veïns i veïnes, amics i simpatitzants, i hem pogut passar una bona estona.


Per últim i per acabar el dissabte, una part de nosaltres va anar a muntar l'escenari per la Gala de diumenge acabant la jornada completa.
 

Diumenge, al Casal Catòlic i co-produit amb Rafató Teatre, La Lírica de Sant Andreu va presentar la GRAN GALA LÍRICA amb :

Vicenç Esteve, Ximena Agurto, Xavier Fernández, Alberto Cazes, Mar Esteve, i el Cor de LA LÍRICA DE SANT ANDREU acompanyats pel Mestre Xavier Dolç i presentat pel Rafel Miralles.

6 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page