top of page
Buscar

ANDREUENC- LA LIRICA PEL POBLE 3A EDICIO

06/04/2022


La gala solidària ‘La Lírica pel poble’ arriba a la tercera edició

CULTURA Redacció 06/04/2023


Rosana Viloca i Mònica Esteve, directores de la gala posant amb el cartell \La Lírica de Sant Andreu

La recaptació va destinada a AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya).

El pròxim 15 d’abril a les 17.30 h al Casal Catòlic de Sant Andreu tindrà lloc una nova edició de la gala ‘La Lírica pel poble’, una gala benèfica que és capaç d’apropar la cultura al veïnat gràcies a un preu popular i que alhora ajuda a col·lectius que necessiten una injecció de diners ja sigui per contribuir a una problemàtica social o relacionada amb la salut.

La seva existència és possible gràcies a la Lírica de Sant Andreu, que va assumir voluntàriament com a part de la seva programació anual l’organització d’esdeveniments en benefici d’una bona causa. Aquest compromís ha esdevingut un acte que tenen marcat a foc en el seu atapeït calendari superant els entrebancs que suposa coordinar les dates d’una companyia amb tanta activitat.

En les seves dues edicions anteriors, amb una aportació mínima de només 5€ i en la modalitat de taquilla inversa (l’espectador és qui decideix pagar el que consideri oportú i just després de veure la funció), van aconseguir recaptar 2.412 euros, i 1.770 euros respectivament, en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple i a la Distribució Solidària d’Aliments El Rebost Solidari de Sant Andreu. Aquesta tercera edició es podrà veure al Casal Catòlic de Sant Andreu el dissabte 15 d’abril a les 17:30​ ​hores i la recaptació anirà destinada a benefici de l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya), responsable de la gestió de ‘La Casa dels Xuklis’, un allotjament temporal que acull a les famílies de nens, nenes i adolescents amb càncer mentre duren els tractaments. La Lírica pel Poble és un espectacle de música variada que té la voluntat de seguir repetint-se any rere any amb la intenció d’apropar la cultura al poble i de convertir-se en un esdeveniment de referència per a la comunitat i el teixit associatiu de Sant Andreu.

La Mònica Esteve i la Rosana Viloca, codirectores de l’espectacle, han aconseguit organitzar un esdeveniment amè i fresc, i compten amb artistes reconeguts per a l’ocasió com la ​Mireia Dolç, la Mar Esteve, en Xavi Dolç, el ballet “Las Revoltosas Danza Española y Flamenco” i el cor de La Lírica de Sant Andreu, amb la direcció musical de la Laia Mantolan.

Tant ells com tots els col·laboradors necessaris per al bon desenvolupament de la gala, participen desinteressadament juntament amb la contribució de l’AFANOC, Espai Gràfic, Servicat, Merceria Perelló, Fissintegral, Casal Catòlic de Sant Andreu, i l’Ateneu l’Harmonia.

Es poden reservar butaques trucant al telèfon 686 945 155 o per la plataforma Entradium. Si es desitja, en cas de no poder assistir i voler col·laborar, s’ha habilitat la fila zero per poder realitzar un ingrés al compte bancari ES87 2100 1110 9702 0005 4608 escrivint com a referència del titular a la Companyia Lírica de Sant Andreu i com a assumpte: “A benefici de l‘Afanoc”.












27 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page