top of page
Buscar

Concurs de Nadal 2021

Actualizado: 7 dic 2023

Benvolgudes!

Avui dia 12 de desembre a les 13:00 hores ha finalitzat el termini per votar les 12 propostes presentades per felicitar les festes que oficialment la Lírica publicarà a partir de demà dia 13 Santa Llúcia. Amb una participació de 66 vots, els socis i sòcies de la Lírica de Sant Andreu han decidit amb el seu vot, que la proposta guanyadora per felicitar les festes a totes les xarxes de la Lírica de Sant Andreu és:1 Títol: El somni de Nadal - Pseudònim: Les Moscatelles i Ell - amb un total de 20 vots! MOLTES FELICITATS!


El segon lloc, ha estat més renyit, però finalment, s'ha imposat:

2 Títol: Arbre dels records - Pseudònim: Moonshadow - amb un total de 12 vots


Aquí us deixem la resta de propostes que han participat per ordre de votacions.

Enhorabona a totes!!


3 Títol: Culet de Nadal - Pseudònim: Cul Turista 12 vots


4 Títol: Títol: Això i molt més - Nom artístic: Chessecake 7 vots


5 Títol: Foc l'estiu GLAÇ L'HIVERN - Pseudònim: Gessamí 6 vots


6 Títol: Brilli Brilli - Pseudònim: J.PALOMO 3 vots


7 Títol: Felicitevie - Pseudònim: Liricàrdic 2 vots


8 Títol: Tots els desitjos de la Lírica - Signat: Ho! Hahaha! Ho! Ho! 2 vots9 Títol: Marble Blanc - Pseudònim: Senyor Fabra 1 vot


10 Títol: L'ànima del Nadal - Nom artístic: Mary Poppins 1 vot
11 Títol: 2021 ...Ben tornats :) - Pseudònim: Magic 0 vots12 Títol: Pessebre tradicional - Pseudònim: J.PALOMO 0 vots13 Títol: Entrefustes - Pseudònim: J.PALOMO 0 vots


Convocatòria

Holaaa!!!! S'acosta el Nadal 🎄🎄i des de l'equip de publi, hem pensat de fer una postal/felicitació Liriquera. ( como diria mi padre, un "crismas"). Sabem que molts de vosaltres sou molt creatius i és per això que volem que enguany sigueu vosaltres qui presenteu la vostra proposta Nadalenca. Totes les propostes rebudes es penjaran a la web i serem els socis que votarem la que més ens agradi (prohibit votar-se un mateix, of course) En cas d'empat, serà el grup de publi qui decidirà. La proposta guanyadora es convertirà en la felicitació oficial de la Lirica a les nostres xarxes.👏👏👏 Tota la resta de propostes, igualment, seran penjades a la web. Com han de ser les propostes?

- Dibuix, foto, teaser... amb la tècnica que vulgueu, incorporant música, lletres, imatges..Imaginació!

- Ha de ser inèdit. - Ha de portar el logo Lírica - Ha de ser en Català. - Data límit 8 desembre

Enviar la vostra proposta al correu de La Lírica:


labustiadelalirica@gmail.com

La proposta ha de tenir un títol i estar signada amb un pseudonim o nom artístic (a veure si aconseguiu que no sapiguem a qui pertany cada postal!! 🤣) abans del 8 de desembre. Animeu-vos!!!


93 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page