top of page
Buscar

Dia de reis (& Cavalcada 2023)

Actualizado: 16 ene 2023
Bon dia gent del poble! Esperem que hagueu tingut uns bons reis, si ja els heu tingut...


Hem de dir que, realment, el d'ahir és un dia que emociona i així ho compartia un company nostre de la companyia després de repartir 84 kg de caramels:


"Pels qui un dia vam ser fanàtics dels reis, que vam perdre la il·lusió amb el pas dels anys al destapar-se tot, que la vam recuperar al ser pares, i que torna a decaure una mica quan a casa ja sap tothom com va el tema (mare meva quina muntanya russa d'emocions, això dels Reis), a mí, doncs, participar d'aquest moment és una de les coses més gratificants que faig en tot l'any.


Busco les mans més petites per a que agafin els caramels, ja que els que volen des de la carrossa ni els ensumen. Passa que la majoria són tan peques que estan a la inòpia i ni s'enteren. Però els pares sí, i t'ho agraeixen de cor, i ho notes.


Un nen em va donar les gràcies taaantes vegades que quasi ploro. Estava tan feliç amb el caramel. Amb un senzill caramel...


Gràcies. De debò."


La Lírica fa no gaire anys que participem a la cavalcada del nostre poble i estem contents, agraïts i satisfets de veure la cara de les nenes i nens de Sant Andreu.


Ens fem el vestuari, composem les cançons, especialment per a aquesta nit, assagem els balls i l’acting dels nostres Kids. Comprem caramels sense gluten i tous per els més petits i més grans, intentem decorar el millor possible la carrossa (remolc) que demanem a algun conegut i lloguem l’equip de so.


Tot això ho fem perquè la nit de Reis sigui la nit més màgica de l’any.


Entenem les crítiques negatives que hi ha cada any després de la cavalcada perquè també creiem que sempre es pot millorar, però no volem de deixar d'agrair a altres entitats que, com la nostre, passen hores i hores per a aquesta finalitat. Només per sentir, com el nostre company, l’il·lusió dels nens tant a prop nostre, paga la pena.59 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page