top of page
Buscar

Dues propostes solidàries coincideixen als escenaris

CULTURA Redacció 11/03/2022




Rebost d’Aliments i Magic Line Sant Joan de Déu, les entitats destinatàries dels ingressos.


Llegir la paraula solidaritat segurament ha provocat en molts lectors un pensament relacionat amb la tragèdia que viu el poble d’Ucraïna, però aquestes dues iniciatives escèniques estan arrelades des de fa temps en les dues companyies que les porten a terme i, per tant, el seu recolzament no depén de l’actualitat, sinó de necessitats sorgides del dia a dia a casa nostra.

Per una banda, La Lírica de Sant Andreu presenta la segona edició de ‘La Lírica pel Poble’. Es tracta d’una gala benèfica amb diverses col·laboracions, com Mireia Dolç, Alejandro Chelet, Elena Laguna, Xavier Dolç i el cor de la companyia, tot sota la direcció de Tito Calvo i Irina Blavia.


Com la intenció de l’espectacle és també apropar la cultura al poble, s’ha establert un sistema de taquilla inversa amb una aportació mínima de tan sols 5 euros que pot ser més generosa en funció del que cadascú pugui o vulgui col·laborar.


Si no s’hi pot assistir es pot realitzar un ingrés a la Fila Zero en el següent número de compte, ES87 2100 1110 9702 0005 4608, i amb aquestes dades: Titular (Companyia Lírica de Sant Andreu), Nom i cognom o anònimament amb un codi personal, Assumpte (A benefici de la DSA El Rebost).

La gala tindrà lloc el 12 de març a les 17:30h al Casal Catòlic de Sant Andreu, al carrer Pons i Gallarza 58-60. Es pot reservar butaca en aquest enllaç.



5 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page