top of page
Buscar

Els Miserables 2.0



Els Miserables els vam representar l’any 2015 amb un gran èxit dins i fora de l’escenari. 8 anys després, la Lírica de Sant Andreu hem “arriscat” per les comparacions i grans records de l’anterior producció. Res a veure!


Dirigits magistralment pels nostres dires Tito, Marc i, com no, el nostre estimat Jaume (haha); i la Laia a la direcció musical, el resultat és una producció amb personalitat pròpia:

  • Música en directe de la mà de l’Edurne Vila i els 16 joves músics de l’EMMSAmble, agrupació creada per a aquest projecte d’alumnes de l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu.

  • Escenografia minimalista i teatre nu per fer espai a les 50 actrius i actors participants. Rosana, sí, tu també!

  • Mitjans tècnics més bons i potents incorporats al llarg dels anys que magnifiquen l’espectacle. Il·luminació, micros, taules de so i llums, etc…

  • Producció escènica nova i adaptada al nou elenc de la companyia.


Mesos de preparació i assajos ens van portar a la setmana de l’estrena, un any més, amb la necessitat d’acabar de refermar la feina feta als darrers assajos generals: dilluns segon acte, dimarts primer acte, dimecres general de tota l’obra. Molt bé! Dijous descans i divendres, estrena!


L’estrena va anar molt bé. Com no, van passar “cosetes” que es van poder resoldre sobre la marxa. Especial record a aquell cable trencat per accident que es va poder arreglar durant la funció. Final amb gran ovació, aplaudiments i molta emoció damunt l’escenari.


El primer cap de setmana ha estat tot un èxit. Dissabte una mica més baixos d’energia però diumenge remuntada i molt amunt amb gran seguretat durant tota la funció.


El públic, excepte alguns seients divendres, ens ha fet posar el cartell d’entrades exhaurides dissabte i diumenge, i a les 6 funcions que queden doncs ja ho tenim tot venut (uau!!). 23.623 gràcies! El millor de tot és veure com han gaudit i la seva satisfacció en acabar l’espectacle.


Que bonic i gratificant és poder portar cultura de proximitat (i qualitat) al poble de Sant Andreu.


Moltes ganes que passi la setmana per a que arribi divendres i poder engegar de nou els nostres Miserables 2.0 que, novament, deixaran petjada.





183 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page