top of page
Buscar

Els Miserables 2.0, un nou demà!

Actualizado: 12 dic 2023



Família #josocmiserables de la Lírica de Sant Andreu i l’EMMSAmble.


3 caps de setmana de funcions, 2.517 espectadors, 8 de 9 funcions amb entrades exhaurides, i milers de felicitacions rebudes personalment i a xarxes socials.


El nou demà ha arribat volant. Ens hem quedat amb una buidor gegant; una calma que, per altra banda, necessitàvem després de les darreres setmanes trepidants prèvies a l’estrena i els caps de setmana tan intensos que hem gaudit i patit. Sí, patit, i és que “el virus líric” ha estat implacable amb molts de nosaltres. Bé, el virus i altres infortunis, Rosana i Isabel ❤️. “Estem vius” se sentia a l’escenari en acabar la quarta funció.


Tot i així, hem tirat endavant, amb molta força i ànima per fer que aquests Miserables ens acompanyin per sempre. Molta ressaca emocional, massa! Ens quedem amb moltes anècdotes genials (les morts, canvis de lletra, les bromes de la darrera funció, el ratolí, vi o sangria, etc, etc…) i records per a sempre.


Ara a pels últims Miserables, a Mataró, i els propers projectes que abordarem. Això serà ja al 2024, toca tornar a la nostra altra família i amics per celebrar el Nadal amb… la nadala dels Kids i la cavalcada.


La Lírica no descansa!! 💪🎶🎭





131 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page