top of page
Buscar

La Lírica col·labora amb l'encesa de les llums de Nadal de Barcelona

Actualizado: 30 mar 2020


Un moment de l´assaig amb Dagoll Dagom

L’encesa de llums de Nadal de Barcelona es trasllada aquest any a Sant Andreu, concretament a la plaça de Can Fabra. L’acte estarà dirigit per la companyia Dagoll Dagom i es durà a terme el dijous 28 de novembre. L’inici serà a les 17.30 hores i la durada prevista és d’una hora.

Segons consta en el document de contractació, l’encàrrec s’ha fet tenint en compte que la companyia teatral és “l’única que pot fer la creació a mida d’un espectacle que ressalta els valors de la tradició, el Nadal i el comerç de Barcelona”.

Dagoll Dagom és una companyia de referència tant a Catalunya com a Espanya, amb més de 7.000 funcions i al voltant de 4.500.000 espectadors. Aquesta trajectòria li permet “conceptualitzar un acte basat en personatges de contes per aconseguir una festa màgica, tradicional i culturalment valuosa”.

El pressupost del contracte és de 127.050 euros. En clau andreuenca, cal destacar que l’acte protagonitzat per Dagoll Dagom comptarà amb la participació de La Lírica de Sant Andreu, que actuarà com a companyia convidada.

Fotografia: Llums de Nadal, en una imatge d’arxiu | Freepik



Encesa de llums de Nadal 2019

Time Out diu L’encesa de llums de la ciutat es trasllada al barri de Sant Andreu! L’esdeveniment enguany tindrà lloc la tarda del 28 de novembre a la plaça de Can Fabra. Dirigit per la companyia Dagoll Dagom, serà tot un espectacle. L’últim dijous del mes, els personatges d’alguns contes populars protagonitzaran l’encesa de llums del 2019, que tindrà una hora de durada. Un cop hagi finalitzat l’acte, els carrers de la ciutat quedaran il·luminats cada dia fins al 6 de gener des de les 17.30 h fins a mitjanit. D’aquesta manera, gràcies al pacte entre l’ajuntament i comerciants que ha permès l’increment del temps de funcionament de les  llums, aquestes festes els barcelonins podrem gaudir d’un total de 257 hores d’esperit nadalenc.

Font: Time Out

13 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page