top of page
Buscar

Final de temporada 2022-23 amb festa major!



Enllestim el curs molt plens i satisfets de tota la música i teatre que hem posat en escena. Aquesta temporada la recordarem per:


  • La temporada que vam arriscar amb un musical amb un nom en anglès, “Legally Blonde”. Moltes coreografies, un "aspansà" per la història, molt vestuari i uns canvis d’escenografia impossibles… Però ens ho vam passar molt bé i tot va sortir de conya.

  • La temporada en la que, per fi, vam representar Matilda, amb nom en clau M4t1ld4. Un musical que va acabar sent de gran format i a on els nostres Kids van encapçalar la revolta durant 6 funcions amb un 99% d’ocupació de l’aforament del teatre. Èxit total i molt satisfets de fer gaudir tantíssim al públic més jove.

  • La temporada que, per temes varis, no hem pogut fer sarsuela al poble de Sant Andreu, però sí a Mataró: La Leyenda del Beso. Ja la tenim mig apresa perquè els zingaros arribin l’any que ve al Casal Catòlic. “Caminar sin fin…”

  • La temporada en la que varis dels nostres Kids s’han fet grans i ens ha ajudat, i molt, als projectes dels “grans” amb la seva dedicació, il·lusió i ganes de cantar i fer teatre. Benvinguts!

  • La primera temporada amb l’amic Paredes “de viatge” amb el seu Cor Fort, però que continúa amb nosaltres als assajos i representacions. Va per tu, Joan!

  • La temporada en la que seguim fent poble i ajudant amb algunes activitats i funcions benèfiques que ens omplen a totes: la funció benèfica de M4t1ld4, la “Xukli” Lírica pel Poble, la participació al dia del Casal, les Kids amb la gent gran i la Cavalcada de Reis.


I molt més! Per a celebrar-ho, com no, la súper comissió de La Lúdica ens va preparar una festassa a la sala UREF de La Floresta, a la qual vam riure molt, vam cantar, vam sopar divinament, vam tenir premis, vam vestir un(a) sant(a), vam suar… i vam acomiadar-nos fins el curs que ve, que ja promet, i molt!


Aquí va el vídeo resum de la temporada i unes fotos de la festa:











91 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page