top of page
Buscar

KANTERA KIDS - Assaig obert de final de curs 2020-2021

Avui ha estat un dia molt especial pels més joves de la Lírica de Sant Andreu, els nostres Kids; les famílies han pogut gaudir a l'Espai Joe Forga de l'Harmonia d'una petita mostra del que s'ha pogut anar treballant al llarg d'aquesta temporada.


No ha estat un final de curs com ens hagués agradat, però ens venia molt de gust mostrar amb el format de “classe oberta” el treball que durant aquest any tan difícil els nostres artistes més joves han treballat durant el confinament amb la dificultat de fer-ho des de casa en moltes ocasions.


Sí que és cert que el Kids van participar en les coreografies del nostre estimat Geronimo Stilton postpandèmic, però avui ells eren els únics “protas” a l'escenari i han rebut un munt d'aplaudiments ben merescuts.


Els grans han estat els primers a fer-nos passar una bona estona amb l'escenificació d'uns monòlegs i alguns balls preparats per la Maydo; després els petits ens han sorprès amb la projecció d'un curtmetratge enregistrat per ells mateixos i creat per la Laura.


Des d'aquestes línies aprofitem per donar la benvinguda a les noves incorporacions, la Daniela i l'Oriol i esperem que sigui per molts anys.


Voldria acabar aquestes línies amb els agraïments; en primer lloc a les famílies per la confiança envers la nostra entitat i en segon lloc un agraïment més que infinit a tots els meus companys i companyes del “costat fosc” que sempre hi sou quan se us necessita.


Ens veiem al setembre amb nous projectes! BON ESTIU A TOTHOM!


Roger.



Video Kids Petits.


Video Kids Grans.



Les Fotos


106 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page