top of page
Buscar

La Lírica amb l´Esclerosi Múltiple


"Com a membre de la lírica i malalta d'esclerosi múltiple, ús dono les gràcies per aquesta iniciativa, cada gra de sorra per la investigació, em fa sentir que no estic sola, i que si Vull Puc començar a Volar !!!" Gràcies a tu, Isabel. Per somriure quan no pots somriure, per parlar quan no pots parlar, per estar quan no pots estar, per venir quan no pots venir i per seguir somrient, parlant, estant i venint per què al final, com que vols, tu fas que pots. I com que pots, ens complementes, ens acompanyes i ens dónes empentes de vitalitat que només tu pots donar-nos, que només venint de tu ens pot esperonar l'esperit ja des d'abans de saber que vivies amb l'esclerosi múltiple.

Ens trobarem aquí per a nosaltres, encara que les coses es posin més negres que mai. El temps podrà causar estralls en la nostra persona i donar-nos tantes responsabilitats, que acabi potser per fer-nos oblidar una part molt tranquil·la de les nostres vides. Però el que no mai podrà arrabassar-nos, és aquesta confiança i la felicitat que sentim, cada vegada que ens retrobem .

No, no estàs sola. Nosaltres també podem. Podem agrair-te eternament la teva constància en qualsevol projecte que estiguis treballant, la teva determinació en les diferents etapes de la vida que hem viscut juntes. És fàcil poder estimar una persona com tu sigui quina sigui la circumstància que ens ha pogut portar fins aquí. I ara particularment, saps quan vius davant del monument de la Sagrada Família, que tot i la seva majestuositat no la veus de tant que l'has vista? Doncs tu ets el meu monument, Isabel. l'única diferència és que jo ja fa molt temps que m'he adonat de la teva majestuositat, de la teva humanitat i per tant, sóc afortunat i en gaudeixo de tenir-te a prop, tot i no veure't tant com m'agradaria.






















Fundació Esclerosi Múltiple (extret de la pàgina oficial de la FEM) 09/05/2019

🎫🎫 L'esforç que va fer l'actriu Isabel Arboné spujant a l'escenari i fent pública la seva esclerosi múltiple després d'estar 3⃣ anys fora del teatre a causa de la malaltia ha tingut com a conseqüència un gran 🎁. D'una banda, l'escalf incondicional del públic, que va omplir la sala del Casal Catòlic de Sant Andreu i de l'altra 2412 € que es van recaptar per l'esclerosi múltiple.


↪Ahir la Isabel, encara molt emocionada per la reacció del públic, ens va venir a donar el taló a la Fundació conjuntament amb el president de la Lírica del Poble, l'entitat que va organitzar l'espectacle, i ens va explicar que, tot i que fa 30 anys que té la malaltia, sortir davant de tothom a explicar-ho l'ha ajudat molt a acceptar l'esclerosi múltiple. Des de la Fundació volem dir:


✅ GRÀCIES a tots els que vau assistir a l'espectacle per haver ajudat a la Isabel. L'escalf que li heu donat no té preu.


✅ GRÀCIES Isabel per la teva valentia i per voler ajudar a la resta de persones que tenen EM




7 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page