top of page
Buscar

La “Xukli” funció de la Lírica

Actualizado: 30 may 2023




Aquest passat dissabte 15 d’abril, hem gaudit de la gala solidària “la Lírica pel Poble”, en la seva tercera edició, per ajudar econòmicament en la gestió de la Casa dels Xuklis.


Aquí tenims els detalls, i aquí les fotos ... i el vídeo:




El fil conductor era un divertit concurs per recaptar diners a benefici de la Casa dels Xuklis, dirigit per dos personatges antagònics i el boicot frustrat d’unes especuladores. Així hem pogut conèixer més detalls de la increïble tasca que es fa a la Casa dels Xuklis, i han anant passant per l’escenari els nostres artistes convidats i el cor de la Lírica de Sant Andreu. Hem gaudit plegats d’una gran varietat de números lírics, sarsuela, musicals i balls. Menció especial als “mini-kids”, que s’han estrenat a l'escenari.


Al final de la gala s’ha fet entrega a Maite Golmayo, representant de comunicació de l'AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya), d’un xec amb la recaptació. Amb les entrades del 232 assistents i la Fila 0 s’havien recaptat 1.949 euros. Durant aquesta setmana seguirà oberta la Fila 0.


La Maite ens va traslladar la seva admiració per la gala i l'enorme gratitud en nom dels nens i famílies que viuen a la Casa dels Xuklis. Ens va confirmar que els xuklis havien estat presents a la gala, doncs són éssers petits que transformen les coses negatives en positives, i el que havíem viscut durant tarda era de molt bon rotllo.


Ara toca descansar, agafar aire i anar a per la recta final de la temporada. Som-hi!


Entrega de la recaptació de la 3a. edició de la Lírica pel Poble del passat 15/4. Un total de 1.984€ per l'AFANOC i la Casa dels Xuklis:





Moltes gràcies a totes!

202 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page