top of page
Buscar

Legally Blonde, el nostre Legally!




Molt grans! Ho hem tornat a fer :) Posat el llaçet amb super nota ( > 9,3 ) al segon cap de setmana al teatre i a la representació a l’envelat per les festes de Sant Andreu el dissabte 3 de Desembre.


Al teatre les representacions van anar mooolt bé! Com sempre cada funció és una història diferent amb les seves pròpies anècdotes però sempre segueix el mateix fil conductor amb un final d’eufòria i infinita alegria. Sempre guiats pel nostre dire, el treball immens dels tramoies, tècnics de so i llum, i la nostra estelar Elle les funcions van anar molt rodades i les vam poder gaudir a tope.


La darrera funció amb sensacions contraposades, pena pel fet que aquesta aventura acaba però feliços per tot el que hem viscut. Aquella mateixa nit ho vam deixar tot recollit i desmuntat, i punt i final amb un entrepà allà mateix, al Casal Catòlic.


El bis del musical el vam fer a les festes de Sant Andreu fent una representació del Legally Blonde. Va ser una funció reduïda perquè no teníem l’escenografia i vam treure algunes escenes però amb les adaptacions del guió es podia seguir perfectament tota la història. És molt diferent fer-ho fora del teatre en un escenari que trepitgem per primer cop el dia de la representació però el vam defensar molt dignament. El públic estava molt endollat i van sortir molt contents. Felicitacions de nou!


Bé, i qui “aspansà” que el Legally no arribaria a la seva fi doncs malauradament estava equivocat. Tot i així, ja tenim a tocar els nous projectes com la cavalcada de reis i Matilda que ens ajuden a passar pàgina però això sí, parafrasejant al nostre dire, el Tito, molt orgullosos de com ha anat el Legally, el nostre Legally!!


80 visualizaciones2 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page