top of page
Buscar

Legally Blonde, estrena!




…3, 2, 1! Molta merda!! Després de mesos

  • d’assajos musicals, escènics i coreos;

  • un stage;

  • selecció i preparació de vestuari;

  • preparació de tota la escenografia i attrezo;

  • projeccions, arranjaments musicals, disseny de llums i so;

  • tota la gestió de publicitat, web i xarxes

i un llarg etc … Divendres 18 a la tarda va arribar el gran moment.


Els darrers assajos van ser durs amb aquella sensació d’arribar justos. Res que amb il·lusió i empenta no es pugui tirar endavant. Allà estàvem, un cop més amb els deures fets i amb moltes ganes que comencés l'espectacle, bé i els nervis típics de l’estrena.


Va anar super bé! El primer número “Oh! Déu meu! Què fort!” va començar amb molta força i el públic es va enganxar de seguida. Allà hi eren l’Elle i les Delta Nus trencant el gel.


Tot va anar molt rodat. Sempre hi han cosetes però les vam anar resolent sobre la marxa fins el “Oh! Déu meu!” final. Esclat d’aplaudiments! Ho havíem tornat a fer! Satisfacció, felicitat, abraçades, petons, crits, riures, … i ràpid a canviar-nos per saludar als familiars i amics que ens havien vingut a veure.


Les representacions del dissabte i diumenge també van ser genials. Només cal donar un cop d’ull a les opinions a les xarxes i a la web de compra d’entrades; a banda de les felicitacions rebudes personalment pels membres de la Lírica. Què grans!


Aquesta setmana l’equip de Publi no para posant més esforços encara per omplir al màxim la platea del teatre. A banda, el boca a boca de gent que ha vist l’espectacle ja està funcionant. Ànims a tots!


3, 2, 1 … el segon cap de setmana de representació s’apropa i amb ell les ganes que el teló torni a pujar :)






51 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page