top of page
Buscar

Les Delta Nu arriben a Sant Andreu

Actualizado: 6 sept 2022



Ahir 05 de setembre vam reprendre els assajos després d'unes caloroses vacances... i roses!

A la foto podeu veure a tot l'elenc de Legally Blonde gairebé al complert, encapçalat per la nostra directora musical, la Laia Jornet. Us podem assegurar que sona mooolt bé!!

Estigueu atentes que ben aviat sortiran les entrades a la venda.


El n ostre director, el Tito Calvo.




La Teresa des d'Arbucies, la Montse des del Congrés-Indians, i en Pol des de Marroc.





En Martí, l’Aleix, en Marc, la Jana, en Pol, la Judith, la Cristina, la Naia i l’Aina, des de l'Empordà.

Tota aquesta colla ja sap que el novembre d'enguany la farem grossa. I tu, si ho vols. ho descobriràs demà a les nostres xarxes roses!!! Estigues preparada perquè el que s'apropa serà inoblidable!!!



L’Encarna des de Les Preses, la Sònia des de la Costa Brava i en Pau i la Txell des de Saus.

Segueixen participant del #movimentrosa. El dia 1 de setembre desvetllarem quin és el musical més gamberro i més rosa que ens deixarà supermegaguais el proper novembre.



La Nacha i en David des de Guatape, Colòmbia i la Teresa des de Barcelona.

Totes elles també vesteixen l'estiu de color rosa. Estem a punt de descobrir el musical més gamberro i més rosa que hàgim fet mai sobre un escenari. 💕. Recorda, el dia 1 de setembre tenim una cita ben rosa!




L'Eloi des de Rodalies, el Joan des de les muralles de Dubrovnik i l'Aina des de Bossòst, tampoc han volgut faltar al moviment rosa que hem iniciat fa deu dies per descobrir el musical que representarem al novembre. Aix, quins nervis! Per si encara no t'ho havíem dit, serà un musical farcit d'amor, molt d’amor! Ah! I molt rosa, és clar!

Ja ho saps, el dia 1 de setembre us proposarem quelcom molt especial per anar a veure. Estigueu atentes!





La Cristina des de Santa Sussana, l’Alba des de Saus i la Mariona des de Los Angeles.

L'1 de setembre desvetllarem el musical més gamberro que hàgim fet mai sobre un escenari. Estigueu atentes!!Elles també participen al moviment rosa. I es que l’1 de setembre us revelarem una de rossa! No, grossa! Bé, una de rosa, mooolt rosa!! Estigueu atentes!!




La Laia i la Isabel des de Barcelona i la Judith i la Mònica des de Roses!

Doncs sí!!! Tenyirem de rosa el poble de Sant Andreu de Palomar! El dia 1 de setembre, presentarem el musical més mogut, ballat, cantat i esbojarrat de la Lírica. Estigueu atentes! #ensagradaelrosa



En Ramon i la Carla, des de Sant Gaietà (Tarragona) i en Joan des de Torre Colom (Barcelona).

Ens agrada el rosa. Ens encanta el rosa. I aquest novembre portem una bomba mooooooooooolt rosa. Estàs a punt? El dijous 1 de setembre desvetllarem el musical més gamberro i més rosa que hàgim fet mai sobre un escenari. #deltanu #ensagradaelrosa



En David des d’Olinda, Pernambuco, en Joan, la Irina, la Roser, la Jana i en Martí des de Sant Andreu i la Júlia des de Sicília! #deltanu #ensagradaelrosa

L'1 de setembre desvetllarem el musical més gamberro que hàgim fet mai sobre un escenari. Estigueu atentes!!



28 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page