top of page
Buscar

M4T1LD4 per sempre als nostres cors ❤️

Actualizado: 14 abr 2023Després de 6 funcions, 1.667 espectadors, 99% d’ocupació de l’aforament del teatre, més de 2.000 euros recaptats a la funció en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple, i milers de riures, llàgrimes d’alegria i aplaudiments… acaba l’aventura de Matilda, la nostra Matilda.12/04/2023 Entrega del Xec a la FEM


Tots els elogis per a les actrius i actors, equip tècnic i persones que han col·laborat en el projecte es queden curts. En particular els Kids, que han crescut infinit durant el projecte; menció especial a la Naia, has estat genial!


Un projecte que es va cuinar abans i durant la pandèmia, i quan ja la teníem coll avall vam poder reprendre. 14 mesos amb un calendari ple d’assajos, molts assajos, i moltíssima feina feta per enllestir-la just a temps per estrenar-la el passat 4 de març davant el poble de Sant Andreu de Palomar i els cada cop més seguidors de la Lírica.


Quin goig veure la platea plena dia rera dia, amb tanta gent jove i nens, tots gaudint del teatre musical. I què dir de les 80 opinions a la web de venda d’entrades, totes molt positives, i dels milers de whatsapps amb felicitacions i agraïments. Mil gràcies a tothom.


La Lírica de Sant Andreu està feliç però, alhora, amb una certa buidor perquè la revolta ha acabat.


Mirem endavant, i allà hi trobem el nostre espectacle solidari per excel·lència, la Lírica pel Poble enguany en benefici de l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncol.lògics de Catalunya).Així que passem pàgina i posem fil a l'agulla. Això sí, plens d’orgull i amb l'enorme ressaca emocional de Matilda, la nostra Matilda, que romandrà per sempre als nostres cors ❤️.


Enllaç amb informació del projecte i fotos de les funcions: https://www.laliricadesantandreu.cat/matilda2023


155 visualizaciones2 comentarios

2 Comments


Guest
Mar 22, 2023

Moltissimes gràcies per aquest recull de fotografies i videos, això ens fa recordar que han estat uns dies espectacultars, i que només podem agrai-vos a tots/es la feina tant gran que feu, i sobretot donar les gràcies per acollir i cuidar tant i tant bé la nostra filla, que us troba molt a faltar😘

(Míriam)

Like

Guest
Mar 21, 2023

Moltes gràcies a tots per la col.laboració en el desmuntatge, i més un dia de “doblete” com avui. A banda l’espectàcles en general ha sigut una passada podem estar mooolt i moolt contents insectes🤪 ara a descansar i assaborir l’Èxit!❤️

(Marc)


---------------------


Em sento molt afortunada de poder compartir amb tanta gent bonica la meva passió.

Us juro que aquesta Matilda la portarem gravada al cor tota la vida.

Gràcies a tothom però especialment a totes i tots els kids, que tot i que ens han fet patir una miqueta, finalment ens heu demostrat que no hem de patir pel futur. Tenim una cantera que puja fortíssssssiiiima!!!!

Gràcies a tothom!

I ara a dooooooormiiiiiiirrrrrrrr!!!!!!!!!

(Txell)


---------------------


Bon dia Matilder@s!! Sí…


Like
bottom of page