top of page
Buscar

M4T1LD4 per sempre als nostres cors ❤️

Actualizado: 14 abr 2023



Després de 6 funcions, 1.667 espectadors, 99% d’ocupació de l’aforament del teatre, més de 2.000 euros recaptats a la funció en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple, i milers de riures, llàgrimes d’alegria i aplaudiments… acaba l’aventura de Matilda, la nostra Matilda.



12/04/2023 Entrega del Xec a la FEM


Tots els elogis per a les actrius i actors, equip tècnic i persones que han col·laborat en el projecte es queden curts. En particular els Kids, que han crescut infinit durant el projecte; menció especial a la Naia, has estat genial!


Un projecte que es va cuinar abans i durant la pandèmia, i quan ja la teníem coll avall vam poder reprendre. 14 mesos amb un calendari ple d’assajos, molts assajos, i moltíssima feina feta per enllestir-la just a temps per estrenar-la el passat 4 de març davant el poble de Sant Andreu de Palomar i els cada cop més seguidors de la Lírica.


Quin goig veure la platea plena dia rera dia, amb tanta gent jove i nens, tots gaudint del teatre musical. I què dir de les 80 opinions a la web de venda d’entrades, totes molt positives, i dels milers de whatsapps amb felicitacions i agraïments. Mil gràcies a tothom.


La Lírica de Sant Andreu està feliç però, alhora, amb una certa buidor perquè la revolta ha acabat.


Mirem endavant, i allà hi trobem el nostre espectacle solidari per excel·lència, la Lírica pel Poble enguany en benefici de l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncol.lògics de Catalunya).Així que passem pàgina i posem fil a l'agulla. Això sí, plens d’orgull i amb l'enorme ressaca emocional de Matilda, la nostra Matilda, que romandrà per sempre als nostres cors ❤️.


Enllaç amb informació del projecte i fotos de les funcions: https://www.laliricadesantandreu.cat/matilda2023


154 visualizaciones2 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page