top of page
Buscar

Mostra de Kids i comiat de la Laura ❤️❤️

El passat dissabte 18 de maig, les nostres Kids van poder fer les representacions de final de curs al Casal Catòlic de Sant Andreu. Com a curiositat, tota l’escenografia de la Botiga dels Horrors estava darrera el teló, doncs coincidia amb el cap de setmana de l’estrena d’aquest fantàstic musical 🪴🎶🎭.


Les Kids petites ens van representar “A la foscor”, història en la que tot passava a les fosques i havien de trobar la llum.


A continuació, les Kids grans van fer “Pocions i emocions boscos endins”, tota plena de personatges i princeses de Disney que van lluitar contra la bruixa per aconseguir que la Vanellope tornés a casa i la Rapunzel retrobés la seva ànima perduda.


Aquest curs ha estat el de la benvinguda a la Júlia Renau com a profe de les petites. Gràcies Juls! ❤️ Però també el darrer curs de la Laura Fernández com a professora dels tallers de teatre pels Kids després de 9 anys.


Com la pròpia Laura ens va explicar dissabte, en aquesta vida tot té un principi i un final. El principi dels kids va ser amb ella i la Maydo tot just després dels Miserables 2015. Fent d’Eponine, les petites que participaven la venien a veure per donar-li dibuixos i se l’estimaven molt. Això la va animar a decidir-se per iniciar aquests tallers amb la Maydo i que s’han consolidat com una activitat molt important de la Lírica per ensenyar i portar el teatre a nenes i nens del poble de Sant Andreu. Molta sort Laura, et trobarem molt a faltar. Mil gràcies! ❤️


Aquí teniu un tastet de les representacions amb algunes fotos:68 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page