top of page
Buscar

Stage - LA VIOLINISTA DAMUNT LA TEULADA

Actualizado: 27 oct 2021

DISSABTE 23 - DIUMENGE 24 D'OCTUBRE DE 2021

Estem a tres setmanes d'estrenar la tradicional posada en escena que cada novembre representem al teatre del Casal Catòlic de Sant Andreu. Una tradició que també es completa amb la trobada que fem tots el components de la Lírica al stage organtitzat per a l’ocasió pel nostre equip de Lúdica (Mònica Esteve i Nacha Romeo), i que ens serveix per assajar i repassar intensivament cada una de les escenes des de l’inici fins al final.


Però també ens serveix per ajuntar-nos i fer pinya per cuidar el bon rotllo i la bona sintonia de la companyia, una de les grans tradicions de la Lírica de Sant Andreu.


Tres setmanes per estrenar el primer musical que ens tornarà a unir a tots sobre l'escenari després d’un bon temps sense poder-ho fer per culpa de la pandèmia. En tenim moltes ganes i ja es nota entre els actors i l’equip tècnic.


No ens cansarem de repetir que la feina que hi ha darrere d'aquest projecte és reconeguda quan comencem a gaudir de l’espectacle des del primer moment que escrivim el primer esbós o des de que sona la primera nota.


Com és tradició, ja estem comptant els dies per tornar a sentir els aplaudiments del públic, que són, al cap i a la fi, l’essència de tot.


Les imatges del stage, cedides pel nostre bon amic Carles de la Cruz ,valen més que mil paraules. Aquí les teniu...





187 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page