top of page
Buscar

Stage Legally Blonde, pintarem de rosa el poble de Sant Andreu

Actualizado: 27 oct 2022


De nou adoptem el format “Stage” a la Lírica per preparar el musical Legally Blonde que estrenarem en menys d’un mes al Casal Catòlic de Sant Andreu. Dos dies molt intensos en els que consolidem tota la feinada feta durant els darrers mesos de preparació d’aquest divertit musical; i no més important fem un intensiu de convivència que ens ajuda a avançar com a grup.


Dissabte al matí ben d’hora vam desembarcar a Can Mas (Torrelles de Llobregat) per convertir aquesta casa de colònies en el nostre lloc de treball: sala gran per assajos de música i escena; a fora aprofitant el bon temps fem assajos de coreos; i les sales més petites per assajos individuals o per cordes del cor. Molt treball que posem en comú dissabte a la nit per fer el primer passi sencer de l’obra. wuau! Bravo! Resultat molt il·lusionant i encoratjador.


I a la nit arriba el moment de … Més música! Amb l’ajuda de 2 guitarres, un teclat i internet ens animem a seguir cantant i ballant. Ens diverteix i ho portem a la sang :)


Diumenge ja més cansats és el dia per dedicar temps a aquelles escenes i coreos que estan una mica més fluixes. Encara ens queda feina per fer, però ja ho tenim a tocar. I bé, a la tarda toca recollir-ho tot i de tornada a Barcelona. Molt cansats … I satisfets d’aquest gran cap de setmana.


Menció especial als Kids que participen per primer cop en el musical dels grans per les seves ganes i compromís; i a tot l’equip de “la lúdica” per tota l’organització que requereix aquest Stage. Gràcies!


26 [dies], 25, 24…, Comença el compte enrere!!



171 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page