top of page
Buscar

Stage M4T1LD4 :)El passat dissabte 4 de Febrer vam fer un nou “Stage” per preparar el proper musical M4T1LD4 que estrenem al març amb la participació dels Kids de la Lírica.


Va ser un dia súper intens que va començar a les 9h portant vestuari i atrezzo a l’Harmonia. Tot seguit, aprofitant varies sales i seguint un atapeït planning, tots els participants van mastegar el musical amb assajos de coreos, de música i d’escenes durant tot el dia.


El dinar i berenar el van organitzar i preparar un grup de famílies dels Kids, ajudant d’aquesta manera a que el dia fos més productiu. I és que es fa mooolta feina en un sol dia!


La cloenda va ser el primer passi sencer de l’obra al qual es van convidar a les famílies del Kids. Moltes ganes d’aquest moment! Va estar molt i molt bé. Com diu en Marc, el dire, es van veure moments brillants i cosetes per pulir i repassar, però anem pel bon camí.


Tot just queda un mes per l’estrena, així que a tope amb els assajos que queden i a gaudir-los per arribar al dia marcat tal i com M4T1LD4 es mereix, amunt!


112 visualizaciones0 comentarios

Comentarios


bottom of page