top of page
Buscar

Classe Mitjana

Actualizado: 12 may 2022

La Líriac de Sant Andreu i Rosa-Luxemburg preparen el desè aniversari del concert que el grup va fer en directe al Palau de la Música.



(...) l’artista andreuenc també celebrarà un aniversari discogràfic ja que el 13 de maig de 2022 està previst que el seu anterior grup Rosa-Luxemburg torni a pujar a un escenari després de sis anys. Serà en un únic concert al Sant Andreu Teatre – SAT! per recordar el desè aniversari del seu treball conceptual Classe mitjana (Zeppo Records, 2011), portant-lo de nou al directe.


En aquesta ocasió, afegiran diverses novetats, aprofitant la complicitat de Pol Fuentes amb la Lírica de Sant Andreu, “ja que el fet de comptar amb una companyia de teatre sencera, amb tants recursos i bones idees com la Lírica de Sant Andreu, és un luxe que fa 10 anys no podíem ni imaginar”, va explicar Pol Fuentes en declaracions a Enderrock. (...) Font: Andreuenc


Per a lal Lírica de Sant Andreu és un repte més que es desfila entre il.lusió, plaer i respecte a parts iguals perquè estem davant d'un aconteixement històric tant per la banda de música com per l´entitat teatral i si a més es tracta d'acompanyar als nostres estimats amics Pol Fuentes i Iban Rodríguez, ambòs components actius de la companyia, la il.lusió es multiplica exponencialment.



Fotografies d'un assaig de Classe Mitjana

Quan resten encara dues setmanes per la estrena, encar es poden comprar les ultimes entrades aqui.

5 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page