top of page
Buscar

La Leyenda del Beso a Mataró

Actualizado: 11 jul 2023




El passat diumenge 2 de juliol vam tancar la temporada 22-23 posant en escena a la sala Monumental de Mataró la sarsuela La Leyenda del Beso, amb la producció dels companys de Rafató Teatre, actors i cor de la família de La Lírica de Sant Andreu.


Vam comptar amb uns solistes de luxe com Mireia Dolç, Nacho Guzmán o René Alberto Cazes. La Direcció musical va anar a càrrec del gran mestre Xavier Dolç, la direcció escènica va ser de Marc Calvo i la coordinació general de Rafa Miralles. Per posar la cirereta, també vam comptar amb la col·laboració del ballet Las Revoltosas, capitanejades per Lorena Carabante. La música en directe va anar a càrrec de l’Orquestra Chalumeaux.


La preparació ha estat intensiva, amb molt bona feina per part de tot el repartiment i equip tècnic. Just un més d’assajos de música de cor i solistes, i una setmana d’assajos generals per arribar al dia de l’estrena.



Fotos i vídeos cedits per l'Aleix Fernández.:













Ara només ens queda la festa de fi de temporada! Bé, i continuar amb els assajos que ja estem fent des de fa unes setmanes del musical que estrenarem al novembre.




174 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page