top of page
Buscar

Una tarda inoblidable (fotos)El nostre company Roger Mantonlan ha pogut captar en imatges els moments que vam poder gaudir el dissabte 27 d'abril en una tarda inoblidable en motiu de la gala benèfica a favor de la Fundació Esclerosi Multiple amadrinada per la nostra estimada Isabel Arbonés que va fer de conductora de la gala junt amb el nostre company Pol Fuentes.

La Lírica de Sant Andreu encetàvem així la que seria la primera edició de moltes futures per apropar la cultura al Poble i iniciar un projecte solidari enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva i també per entitats que es dediquen a ajudar a col.lectius amb risc d'excluisió social.

Bona feina companys i companyes. Gràcies a totes per la vostra col.laboració i aportació a que aquesta primera edició hagi estat tant exitosa.

Fins ben aviat!