Buscar

Una tarda inoblidable (fotos)El nostre company Roger Mantonlan ha pogut captar en imatges els moments que vam poder gaudir el dissabte 27 d'abril en una tarda inoblidable en motiu de la gala benèfica a favor de la Fundació Esclerosi Multiple amadrinada per la nostra estimada Isabel Arbonés que va fer de conductora de la gala junt amb el nostre company Pol Fuentes.

La Lírica de Sant Andreu encetàvem així la que seria la primera edició de moltes futures per apropar la cultura al Poble i iniciar un projecte solidari enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva i també per entitats que es dediquen a ajudar a col.lectius amb risc d'excluisió social.

Bona feina companys i companyes. Gràcies a totes per la vostra col.laboració i aportació a que aquesta primera edició hagi estat tant exitosa.

Fins ben aviat!

#FOTOS #LIRICAPELPOBLE

2 vistas0 comentarios

HORARIS DE CONTACTE

Dilluns-Divendres     19:00 - 22:00 h.

​Dissabte-Diumenge  17:00 -19:00 h.

© 2018 per  Jimbielard. La Lírica de Sant Andreu. Tots els drets reservats

ADREÇA

Carrer de Sant Adrià, 20

08030 Barcelona

laliricadesantandreu@gmail.com

Tel: +34 639 01 00 87
 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now