top of page
Buscar

La Lírica Confinada (PART 3)

Actualizado: 30 abr 2020

Grans, petits, companys, amics, tots reunits al so d’una cançó, amb les cares tapades, amb l'enyor de petons, de tertúlies, de gronxadors. Però amb la veu ferma per dir ben fort que l’espectacle continua, i que ens en sortirem.❤️La Lírica tanca temporada amb un espectacle virtual

29 d'Abril del 2020 Cultura David García Mateu


l teló del Casal Catòlic de Sant Andreu no es tornarà a aixecar. Tal com ha confirmatLa Lírica de Sant Andreu a aquest mitjà de comunicació, la companyia ha decidit donar per acabada la temporada. Un punt final obligat per la crisi del coronavirus, però, que han decidit acompanyar de més espectacle. En total, gairebé una cinquantena dels membres de l’entitat han participat en un vídeo musical dedicat a tot el veïnat i, en especial, al seu mestre-músic, Xavier Dolç, malalt de COVID-19.


“Tothom està fent coses aquests dies i nosaltres també ens volíem sumar“, ha exposat a L’Exprés de Sant Andreu la responsable de comunicació de La Lírica, Maydo Gargallo. “Tenim moltes ganes de cantar, però com això va per llarg, ens hem llançat a gravar aquest vídeo”, ha afegit. En total, quatre minuts d’espectacle amb els temes ‘The Show Must Go On’ de Queen i ‘This is Me’, del musical The Greatest Showman, els quals han sigut versionats a la circumstància actual per Nacha Romeo, Iban Rodríguez, Jaumet Gòmez, Cristina Esteve, Mónica Esteve i Pol Calvo. Posteriorment, Marc Calvo i Joan Calvo s’han encarregat d’editar-lo de forma musical i audiovisual respectivament.

Encara que la gran majoria de patis de butaques continuaran buits fins al setembre (com aviat), des de La Lírica de Sant Andreu ja han començat a imaginar com serà la propera temporada, “tot i la incertesa”. Un escenari en el qual desitgen poder continuar comptant amb Xavier Dolç, a qui han dedicat els darrers segons del vídeo amb el seu gest habitual: acariciant-se la barbeta.

42 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Коментарі


bottom of page