top of page
Buscar

Els joves de LA LIRICA DE SANT ANDREUTenen entre 16 i 20 anys i ens regalen energia, talent, bons valors i ganes d'aprendre. Pels que encara no els coneixeu us presentem:

La Júlia, La Lia, La Judith, La Laia, els dos Arnaus i els dos Pols. Tots ells configuren la Kantera de Joves de La lírica de Sant Andreu.Ahir els hi fèiem aquestes fotografies quan encara alguns tenien la ressaca de la selectivitat a la seva pell. A aquesta edat el món se'ls hi obre pel davant amb molta pressió, però també ensumen un futur ple d'oportunitats, com ha de ser.


I pel que fa a l'entitat, el conjunt dels socis ja hem celebrat el seu primer èxit escènic, Geronimo Stilton, que va tenir lloc el passat mes de maig, on també van debutar, com a cos de ball i cor, els més petitons de la casa, els Kids. Tan és així que, tots plegats, repetiran aquest proper setembre. Volem tornar a reviure les escenes màgiques i emocions a flor de pell, perquè aquest espectacle, no ha deixat indiferent a ningú.Estem enormement agraïts per la confiança i dedicació que han destil·lat. S'hi han bolcat amb l'ànima!


Gràcies Joves de la Kantera. Seguim!❤️

17 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Комментарии


bottom of page