top of page
Buscar

Festa-homenatge pel Joan Paredes - A reveure amic!

Actualizado: 1 nov 2022




El passat dissabte 29 de Juny els amics i entitats del poble de Sant Andreu amb les quals col·laborava en Joan Paredes li vam fer una petita festa en el seu honor al Casal Catòlic. En un acte conduït per la Montse Miralles i en Marc Calvo, van passar per l’escenari una representació dels Pastorets del Casal, la Lira, els seus amics del futbol al Casal, Rosa-Luxemburg, el reconegut actor andreuenc Pep Munné, la Lírica de Sant Andreu, el nostre soci l’Eloi Román amb qui va interpretar un curt de cinema, etc. Tots oferint-li un petit homenatge i paraules d'agraïment demostrant que el nostre Cor Fort ha deixat una gran petjada entre nosaltres.


La Lírica vam cantar

  • Bui-Doi, cançó del musical Miss Saigon que li encantava al Paredes.

  • Cor Fort, cançó del musical Geronimo Stilton a on en Joan posava veu al gegant Cor Fort. Tú sí que eres un gegant!

  • Abraçada póstuma, fent cors a aquesta cançó de gran missatge que van interpretar en directe el grup de rock Rosa-Luxemburg dels nostres socis Pol Fuentes i Iban Rodríguez.


Finalment al bar vam fer un brindis pel Joan, es van explicar anècdotes seves i xerrant molt ens vam acomiadar com amb ell li hagués agradat, amb un festa (tot i que algunes llàgrimes se’ns van escapar). Va per tú Joan!


Segur que hagués exclamat, com ben dius la nostra Teresa Arbonés, “Per què m’ho fas això?”


Algunes fotos de l'acte:







17 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page