top of page
Buscar

Crònica d'una estrenaFotos: Joan Calvo Pérez


Fotos: Joan Calvo Pérez

El passat 9 de juny va ser un dia molt especial per la Lírica de Sant Andreu: la nostra canalla, la Lírica Kids, ens va mostrar el resultat de la feina que durant els darrers mesos han treballat als tallers de teatre dels dissabtes encapçalats per la Laura Fernández. De bon matí, i com cada dissabte, els nostres kids van posar fil a l´agulla per donar les darreres pinzellades a “Lluitant pel canvi”, una obra de teatre musical creada per la Laura que ens situa dins un orfenat on hi succeeixen un munt d´aventures. Després de treballar de valent durant tot el matí, va arribar l’hora d´agafar forces i tots junts vam fer un dinar de germanor; en acabar, tothom cap a l’auditori Joe Forga de l´Ateneu Harmonia. Ens agradaria destacar que, a més a més de l’equip tècnic que habitualment treballa a la companyia rera bambalines, vam tenir també el suport d’alguns pares que ens van donar un cop de mà perquè el temps se’ns tirava a sobre. Pentinar-se, vestir-se, repassar, preparar llum i so, provar micros, atrezzo… Les portes de la sala van obrir i el públic (que des de quarts de sis s’esperava expectant a la porta d'accés) va poder prendre posicions: pares, tiets, avis, amics, ... Després d’un breu parlament d’en Marc Calvo, president de la nostra entitat...  va començar l'espectacle! L’escenari s’omplí d’un reguitzell de llums i de colors, de mots i sentiments, de danses i cançons, ….

Fí de l´espectacle. Aplaudiments, agraïments, abraçades, però els nostres kids amb tanta energia que tenien ens van fer un altre passi. Teló amunt de nou! Orgullosos dels nostres kids i feliços de veure que a la Lírica de Sant Andreu hi ha un futur prometedor.

Gràcies petits grans artistes!!

 Roger Mantolan

4 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page